Samarbeid mellom Arendal Næringsforening og Sørlandsliv.no.

Arendal Næringsforening har inngått et samarbeide med å få plassert alle foreningens medlemmer inn på Norges beste informasjonskart over Sørlandet.

Samarbeidet gir bedriftene en unik mulighet til å profilere seg selv, og hvor de holder til. Men hjelper også besøkende til å finne frem, og tilflyttere til å få en bedre informasjon.-Folk må få vite hvilket attraktivt bo-og arbeidsmarked vi har i regionen, sier leder for Sørlandsliv og ROS, Stian Rønvåg. Hvis Sørlandet skal fortsette sin vekst må vi få fortalt og vist hva som spirer og gror i landsdelen - hele året. Vi må formidle det beste, for å tiltrekke oss de beste, sier Rønvåg

Unik plass på kart letter rekruttering.Sørlandsliv.no gir nå hver bedrift i ANF en unik plass på kartet. Det skal lette besøkendes mulighet til å finne frem, men også lette arbeidssøkernes mulighet til å orientere seg på stedet de søker jobb. - Vi vet at bedriftene benytter det tradisjonelle  stillingsannonsemarkedet. Men de beste hodene kan sitte i andre deler av verden, og det er avgjørende at de får god informasjon om stedet bedriften ligger. Sørlandsliv.no selger stedet. Sørlandet har så mange kvaliteter at det å underkommunisere stedet kan føre til at gode kandidater ikke søker, sier Rønvåg.

Gjør bedriften og landsdelen attraktiv.Hans A Iversen i ANF mener dette gir regionen nye og gode muligheter. -Her vil bedriftene få en unik plass på kartet som de kan gjøre seg attraktive på. Samtidig kan de være med å gjøre hele Sørlandet attraktivt for de som vurderer landsdelen. En vinn-vinn modell jeg ikke klarer å se noen ulemper ved, sier ANF lederen.

Når bedriftene er lagt ut på kartet vil de få en mail om mer informasjon, og hvordan de kan anvende Sørlandsliv.no. MEN er det noen der ute som er utålmodige så kan de sende bedriftens navn, adresse og org.nummer til post@sorlandsliv.no avslutter Rønvåg.

Sørlandsliv.no har sitt utspring fra Rekrutterings-og Omdømmeprosjektet for Sørlandet (ROS). Prosjektets målsetting er å formidle Sørlandets bo-og arbeidsmarked. Bidragsytere og partnere i prosjektet er Sparebanken SØR, Aust-Agder og Vest-Ager fylkeskommuner, Arendal og og Kristiansand kommuner, Sørlandets sykehus, UiA, Agder Energi, IK Start, Dyreparken og Eyde-nettverket. Prosjektet har ellers knyttet til seg 146 partnere som spenner  seg fra eiendomsmeglere, rekrutteringsbyråer,alle landsdelens nettaviser, alle dagligvarekjeder, m.fl.