Arendal Næringsforening UNG (ANF UNG) er et nettverk for unge i Arendal med interesse for næringslivet. Felles for medlemmene er at de har ambisjoner, både for seg selv og for Arendal som by. ANF UNG ønsker å bidra til å bygge fremtidens Arendal.

 

Hva er formålet vårt?

Nettverket har som formål å tilrettelegge for faglig utvikling og sosiale aktiviteter for å styrke samspillet mellom unge og næringslivet. 

Gjennom vårt arbeid ønsker vi å:

  • Vise at Arendal er et attraktiv sted å bo for unge
  • Fremheve profesjonelle muligheter i Arendal
  • Tilby faglig påfyll og personlig utvikling
  • Skape en sosial arena for unge mennesker i Arendal
  • Tilrettelegge for ungt entreprenørskap

Hva skal vi fokusere på?

Vi vil arrangere sosiale sammenkomster som for eksempel julebord, turer i nærmiljøet, båttur, fridykking, og alt annet gøy man vil finne på. Noen ganger er det så enkelt som å samles for middag i byen etter jobb.  

Vi vil administrerer ANF UNG sin “kompetansebank” av medlemmer og jobber tett opp mot næringslivet for å tilby våre medlemmer muligheter slik som attraktive jobber, styreverv, trainee stillinger, fordelsprogram osv. 

Fokuset vil være å skape en faglig arena der medlemmer får en mulighet til å tilegne seg ny kunnskap. Dette kan for eksempel være foredrag om lederskap, workshops i alt fra markedsføring til gründervirksomhet, kurs i presentasjonsteknikk og lignende. 

Er dette noe for meg?

Arendal Næringsforening UNG er for deg mellom 20-40, enten om du er student eller yrkesaktiv. Du har en interesse for næringslivet, og liker å skape noe. Du ønsker å være engasjert med likesinnede om problemstillinger knyttet til karriere, næringsliv, og det offentlige. Hvis du ønsker å bli kjent med nye mennesker og vokse, da er Arendal Næringsforening UNG noe for deg!

Ønsker du å være med? Ta kontakt med en i vårt styre eller send en epost til: ung@arendalchamber.no