Bli med på den store pengedagen og lær mer om hvordan du kan søke pengestøtte til å realisere din gode idé torsdag 22. oktober.

 

Gode ideer fortjener støtte! 

Myndighetene har utviklet et omfattende sett med virkemidler som skal stimulere næringsutvikling, nyskaping og nye arbeidsplasser. Det er bra, men det kan likevel være vanskelig å finne frem i jungelen av muligheter. Derfor arrangerer NHO og samarbeidspartnere også i år «Den store pengedagen».

 

Heldigitalt
Den store pengedagen er et arrangement hvor du som bedriftsleder får faglig påfyll og «speed-dater» virkemiddelapparatet. Hovedpoenget med denne dagen er muligheten for en-til-en samtale med de ulike aktørene.

Tidligere år har vi hatt fysiske arrangement i Grimstad og Flekkefjord, men i år gjør vi arrangementet heldigitalt.

 

Tid: Torsdag 22. oktober fra kl. 09:00 - 12:00
Sted: Digitalt møte
Pris: Gratis

 

Om den store pengedagen
Den Store Pengedagen startet opp i 2014, og er blitt en sentral møteplass i Agder for å koble næringslivet med det offentlige virkemiddelapparatet og andre finansierings- og mobiliseringsaktører.

Arrangementet er initiert av NHO Agder i samarbeid med Agder fylkeskommune, Forskningsrådet, Sørlandets Europakontor, Innovasjon Norge, Grimstad Næringsforening og Arendal Næringsforening.

Har du spørsmål om arrangementet, ta gjerne kontakt på e-post anne.klepsland.simonsen@nho.no eller telefon 452 81 996.

 

PÅMELDING: følg linken øverst på denne siden eller trykk her.