Vi gir deg tips til å forbedre dine presentasjoner!

Våre foredragsholdere gir deg konkrete råd og verktøy som kan forbedre din presentasjonsteknikk, enten den gjøres digitalt eller fysisk.

 

Markedsforum i samarbeid med Arendal Næringsforening ønsker velkommen til frokostmøtet «Presentasjonsteknikk» v/ Arne Martin Larsen og Thomas Eikeland Fiskå fra UiA.

Vi satser på et fysisk frokostmøte denne gang, med forbehold om lettelser på dagens nasjonale smittevernanbefalinger/-regler mht. å samle personer fra ulike kommuner. Frokostmøtet gjennomføres alternativt som et nettmøte.

Foredraget holdes i to deler. Første del er med seniorrådgiver ved Universitetet i Agder, Arne Martin Larsen. Med en mastergrad i strategisk kommunikasjon har han en brennende interesse for formidling og holder jevnlig kurs i presentasjonsteknikk og medietrening. Han vil snakke om førsteinntrykk og hvordan det kan brukes til å nå gjennom med budskap.

Thomas Eikeland Fiskå er ansvarlig designer ved Universitetet i Agder. Han har jobbet profesjonelt med design siden 2007 og har de siste årene holdt foredrag for studenter, forskere og bedrifter. I den andre delen av foredraget gir Thomas dere tips til hvordan presentasjonene kan bli mer effektive og nå gjennom til publikum.

 

Påmelding senest 25. mai kl. 12.00 i linken ovenfor.