Frameworks er et samfunnsengasjert webbyrå som leverer nettløsninger, verktøy, systemutvikling, design, og kommunikasjon

Vi er ekte web utviklere som liker å løse reelle utfordringer og skape varige verdier for våre kunder. Der andre kommer til kort finner vi alltid en praktisk og god løsning på en utfordring! Frameworks ble etablert i 2003, og vi er nå 4 dedikerte ansatte med lang og allsidig prosjekterfaring. Vi har har kontorer i Sørlandet Kunnskapshavn.

Som bedrift har Frameworks vært klimanøytral siden 2009 og ble miljøfyrtårnsertifisert i 2012. Vi har et spesielt fokus på nettløsninger og verktøy innen miljø, kunnskap,frivillighet og folkehelse og utvikler og drifter store løsninger for både lokale, norske og internasjonale organisasjoner og bedrifter.

Webutvikling:  Vi arbeider vi med utvikling, rådgivning, design og drift av digitale løsninger. Vi lager skreddersydde nettløsninger, portaler og verktøy for nett og mobil. Smidig og i tett samarbeid med kunder og brukere..

Design: Ved bruk av moderne design metoder og rammeverk i tett dialog med kunder og brukere lager vi løsninger som er med på å skape  gode brukeropplevelser og underbygge identiet og funksjonalitet.

Riktig teknologi og systemutvikling: Vi har utviklere med lang erfaring med moderne teknologier og utviklingsrammeverk som vi bruker vi til å bygge bærekraftige og fleksible løsninger som varer lenge og tåler mye.

Grønt og samfunnsengasjert: Vi har spesialisert oss på nettløsninger og verktøy relatert til miljøinformasjon, klima, folkehelse, kunnskap og frivillighet. Vi driver grønt og elsker grønne prosjekter!

Kontakt

  • Besøksadresse: Sørlandet Kunnskapshavn Eureka 1, 4 etg. Kystveien 2 4841 Arendal
  • Telefonnummer (bedrift): +47 976 38 028
  • E-post (bedrift): kontakt@frameworks.no
  • Kontaktperson: Geir Andrew, Daglig Leder

Lenker

Bransje/forretningsområde